Spasticitet (CP)

På denne side, kan du læse om flere familers erfaringer med spasticitet (CP) og Temprana. Nogle af børnene har flere diagnoser f.eks. epilepsi.

 

Der er tale om børn på forskellige alderstrin, og med forskellige former for CP.

 

En meget stor tak til familierne, fordi de vil fortælle om deres erfaringer. Hvis du gerne vil i kontakt med nogle af familerne. Skriv eller sms til mig, så formidler jeg kontakten.

 

 

Louis på 6 år

 

har tetraplegi og Kiss-kidd.

14-9-2013 Spasticitet. Henrijette fortæller om Louis på 6 år.

 

Familien bor ved Ribe og har været på kursus for ca. 4 måneder siden. På grund af sommerferien, har de reelt været i gang med Temprana i ca. 3 måneder.

Familien hjemmetræner, og har på den baggrund også erfaring med Family Hope som de tidligere har benyttet samt ABM, ABR som de bruger nu. Men der er også andre ting, som familien kan fortælle om deres erfaringer med.

Man er meget velkommen til at kontakte familien på tlf. 22 53 83 87 eller via E-mail som man kan få oplyst af mig.

25-5-2013 Spasticitet, epilepsi og autistiske træk. Jette og Michael fortæller om erfaringerne med Frederik på 13 år.

 

Familien bor i hvide Sande. De har i ca. 1,5 år arbejdet med ansigtsrefleks-terapien. Jette som i forvejen er uddannet akupunktør vil gerne uddanne sig til Temprana-behandler. Indtil dette er muligt behandler de med ansigtsrefleksterapien, bistået af vejledning fra Lone.

 

Familien har tidligere opnået gode resultater med andre behandlinger f.eks. stamcelle behandling, tryktank / ilt behandlinger, kraniosakral-terapi, sujok-terapi, tankefelt-terapi samt akupunktur...... og alt muligt andet!

Hver for sig, har disse ting bidraget til Frederiks rigtigt gode udvikling. For de fleste af tingene, har der været tale om en succes ting, som er opnået. Men så har det ikke været muligt at komme videre.

Her er det anderledes med ansigts-refleksterapien. Selv om der er perioder, hvor der ikke sker så meget. Så sker der pludseligt igen et stort spring i udviklingen, i forhold til ting Frederik ikke har kunnet gøre før.

 

Områder hvor der især har været meget stor udvikling er kognitivt, socialt og i forhold til epilepsien.

 

- Tidligere fik Frederik 3 præparater mod epilepsien. Nu er det kun 1 præparat - og dosis er så lille at det ingen effekt skulle have. Det er derfor planen at Frederik helt stopper med epilepsi medicin. Alligevel har Frederik nu meget færre anfald, og er langt mindre påvirket af de anfald han har.

- Frederiks sensitivitet er også blevet markant bedre i perioden.

- Fremgang i forhold til syn.

- Spasticitet i tungen påvirker tandstilling og har givet bla. overbid. På grund af tidligere og nuværende behandlinger er dette også i gradvis bedring.

- Ubehaget ved ikke at have tøj på - f.eks. T-shirt - forsvandt efter kort tid.

 

Der er tale om en familie med en guldgrube af erfaringer. Man er velkommen til at kontakte Jette og Michael, for en uddybende snak omkring alle Deres erfaringer. Blandt andet har Michael mange erfaringer relateret til Frederiks fysiske træning.

 

Familien kan kontaktes via sms på 61 28 33 32.

Temprana

For yderligere information.

kontaktoplysninger Klik her

 

øvrige oplysninger Klik her

12-6-2013 Spasticitet - Helle fortæller om familiens

erfaringer med Temprana

12-6-2013 Spasticitet - Helle fortæller om Jesper

 

12-6-2013 Spasticitet – Helle fortæller om Johan.

12-6-2013 Spasticitet – Helle fortæller om erfaringerne med Jesper og Johan på 12 år. (Født år 2000)

 

Familien bor i København. De har i de sidste 6 år arbejdet med Temprana terapi på begge drenge.

 

Familien har igennem årene opnået gode resultater med forskellige behandlinger de har sat i værk. Det at kunne kombinere frit i forhold til andre behandlinger, er netop en styrke ved Temprana, som passer familien godt. Ud over det som Temprana i sig selv bidrager med, så optimerer det også udbyttet af de øvrige behandlinger.

 

Tvillingerne Jesper og Johan er vidt forskellige, både af sind og i forhold til deres handicap. Jesper har tetraplegi og sidder i kørestol. Johan har hemiplegi og er gående. Se videoklippene for at høre, hvad Temprana terapi har betydet for dem.

 

Der er tale om en familie med en unik erfaring – Har du spørgsmål til familien, så send en sms på 26 62 75 44 til mig, så formidler jeg kontakten.